Wettelijke vermeldingen

De gebruiksrechten, de reproductierechten en de intellectuele rechten met betrekking tot deze site zijn de exclusieve eigendom van buyphone.be en zijn gegevensleverancier(s). De rechtsbescherming van de databank is gebaseerd op de wet van 31 augustus 1998 die de Europese richtlijn van 11 maart 1996 in Belgisch recht omzet.

buyphone.be besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de informatie die op zijn site ter beschikking wordt gesteld van de internetgebruikers. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en/of weglatingen, noch voor schade die voortvloeit uit de toegang, de raadpleging of het gebruik van de informatie die via onze website wordt verspreid of uit de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot deze informatie.

De goederen die op de site worden beschreven, geven een overzicht van het assortiment dat wij aanbieden. De vermelding van een product vormt geen aanbod. De enkele bereidheid van de klant om een product te kopen is niet voldoende voor de totstandkoming van een contract. De klant kan alleen een bestelling plaatsen op deze site als hij bevestigt dat hij de algemene verkoopsvoorwaarden online heeft gelezen en goedgekeurd.
De getoonde voorraadgegevens worden om 8.00 uur ‘s morgens elektronisch bijgewerkt volgens de operaties in de magazijnen en zijn niet bindend.
Afbeeldingen en productbeschrijvingen zijn niet bindend. De verstrekte informatie moet altijd worden gecontroleerd door middel van een kruiscontrole of door onze diensten te bellen.
De aangegeven prijzen zijn geldig op de dag van de raadpleging van de site, behalve in het geval van een weergavefout waarvoor buyphone.be niet verantwoordelijk kan worden gesteld.